Sammanfattning

  • Fraktkostnad 45 kr inom Sverige, fri frakt på beställningar över 1 100 kr exkl moms.
  • Beställningar utanför Sverige debiteras enligt Postnords prislista.
  • Leverans inom 2-5 arbetsdagar.
  • 14 dagars öppet köp.

Genom att beställa varor godkänner du våra köpvillkor och samtycker till att dina personuppgifter registreras i vårt kundregister. Vi lämnar inte ut dina uppgifter.

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel på webbsidan. Det är inte alltid så att bilderna återger produktens exakta utseende. Ibland sker ändringar hos leverantören som vi inte hinner korrigera. Bilder och texter på får inte kopieras eller användas utan vårt medgivande.

Fram tills full betalning för en vara inkommer tillhör den Annies Enkla.

Cookies & Personuppgifter

Vi använder oss av cookies för att webbsidan ska fungera som den ska.

Personuppgifterna du delar med dig av här kommer inte att delas vidare och behandlas med sekretess. Omdömen från recensioner kan komma att delas, men tas bort om du inte vill att de ska publiceras.

Priser

Priserna anges i svenska kronor och är inklusive moms (6% för litteratur, 12% för kosttillskott och 25% för övrigt). Vi reserverar oss för prisändringar och för eventuella fel i prismärkningen.

Beställning & Betalning

En beställning är genomförd när du fått en orderbekräftelse från oss. Skulle vi av någon anledning inte kunna leverera varan du beställt, återbetalar vi motsvarande belopp omgående.

Hos In Yo Östasiatisk Läkekonst handlar du tryggt med Hygglig Checkout. Hygglig Checkout erbjuder betalning via faktura, direktbetalning och kortbetalning. Om du har frågor om Hygglig finns det mer mer att läsa här, eller hör av dig till deras kundtjänst här.

För betalningar som uteblir eller som är försenade debiteras en ränta på 24 % från förfallodatum.

Frakt & Leverans

Fraktkostanden är 45 kr inom Sverige. Gratis frakt på beställningar över 1 100 kr exkl moms. Försändelserna skickas vanligen inom 1-5 arbetsdagar. Om leveransen tar längre tid, exempelvis under semester, meddelas detta.

För beställningar från andra länder tillämpas Postnords prislista.

Du ansvarar för att den leveransadressen du har angivit är korrekt och att du har möjlighet att hämta ut paketet inom två veckor. Orderbekräftelse skickas via e-post.

Vill du slippa fraktkostnaden går det att hämta hos oss. E-post eller ring för att bestämma tid. info@effektivfriskvard.se, 08-559 24 170

Leveranser som inte hämtas ut

Leveranser hämtas hos Postnords ombud inom 14 dagar, därefter skickas det tillbaks till oss automatiskt. Du som kund faktureras då 100 kr för att täcka frakt och administrativa kostnader. Om fakturan inte betalas inom 14 dagar debiteras en ytterligare avgift på 50 kr. Om betalningen uteblir även efter detta skickas ärendet till inkasso.

Om du ångrar ditt köp ska du hämta ut det och sedan stå för returfrakten.

Ångerrätt & reklamationer

För din trygghet tillämpar vi distanshandelslagen/e-handelslagen. Från att du har tagit emot leveransen har du 14 dagars ångerrätt, mer info finns att tillgå på konsumentverket.se. Om du vill  returnera en produkt måste förpackningen vara obruten.

Kontakta alltid oss via e-post, om du vill skicka tillbaka en eller flera varor. Frakten står du själv för, märk returen med ordernummer, ditt namn och information om hur vi ska göra återbetalning. När returen anlänt till oss återbetalar vi dig inom 14 dagar.

Om vi har skickat fel vara eller om den är skadad står vi för frakten. Kontakta oss så skickar vi en ny vara eller gör en återbetalning, det görs först då vi mottagit den gällande produkten. Hanteringen av reklamationer följer konsumentköplagen.

Postadress:
In Yo Östasiatisk Läkekonst
Byälvsvägen 231
128 47 Bagarmossen

Organisationsnummer: 6112271652

Innehar F-skatt

Meny